JOŽEF HUĐIK PR HUĐIK - TEMERIN

1982. godine osnovana je kovačka radionica koja se bavila tradicionalnom obradom metala.
Do 1992. Godine je prerasta u HUĐIK PROIZVODNU KOMPANIJU, koja se bavi proizvodnjom delova za priključne poljoprivredne mašine. 35 godina radnog iskustva, stručnost i posvećenost zaposlenih garantuju kvalitet, i omogućavaju stalan rast ponude i proizvodnje.
Osim asortimana od preko 400 delova, od 2003. godine naša kompanija izrađuje i nove priključne mašine. U ponudi imamo: ŠPARTAČE, SETVOSPREMAČE, GERMINATORE i GRUBERE. Mašine su dostupne u više veličina i izvedbi po potrebama kupaca.
Konkurentnost na tržištu obezbeđujemo korišćenjem kvalitetnih materijala i primenom modernih proizvodnih procesa. Uz kompjutersko konstruisanje, u proizvodnji primenjujemo i tehnologije sečenja laserom, zavarivanje industrijskom Lorch tehnologijom, mašinsko (robot) zavarivanje, magnetno farbanje plastičnim prahom.
Za proizvodnju naših proizvoda koristimo isključivo prvoklasne čelične ploče iz EU. Za ortne elemente konstrukcija mašina nabavljamo ležajeve samo od pouzdanih proizvođača.
Naša firma ima patentirana rešenja i razne certifikate o kvalitetu proizvedenih mašina, kao i odobrenu CE standardizaciju.
Radi održavanja kvaliteta i razvoja sarađujemo sa Fakultetom Tehničkih Nauka iz Novog Sada, sa kojim imamo sklopljeni Ugovor o tehničkoj saradnji.
Naši ciljevi i poslovna politika su od početka neizmenjeni: proizvesti proizvode vrhunskog kvaliteta i razvoj prema potrebama korisnika.
Naši proizvodi se po pouzdanosti, trajnosti i učinku mogu takmičiti sa vodećim inostranim proizvođačima. O tome svedoče brojne osvojene nagrade na poljoprivrednim sajmovima, kao i zadovoljni domaći korisnici i inostrane firme sa kojima kojima sarađujemo oko izvoza i prodaje u inostranstvu.
Za sva dodatna pitanja kontaktirajte našu firmu i od osoblja možete dobiti detaljne informacije o cenama proizvoda, tehničkim karakteristikama, uslovima prodaje i isporučivanja, uslovima i trajanju garancije, o posebnim narudžma… kao i o svemu drugom šta Vas interesuje.